2012. november 8., csütörtök

Hey Baby karkötő, Srí-Lankai holdkő és rózsakvarc - Jelenlegi ára: 2 900 Ft


Hey Baby kollekció!
Kiváló Valentin napi ajándék szíved választottjának!
Hibátlan gyógyító Srí-Lankai holdkő és rózsakarc gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a meseszép, rendkívül finom karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán! A többfunkciós levehető  függődísz ( legújabb egyedülálló ötletem ) használható kulcstartóként vagy mobildíszként is!
Mérete: 18, 5 cm
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
 
A karkötő fémhuzalra fűzve készült, kapoccsal záródik. Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!  
A karkötőhöz tökéletesen illő fülbevaló és medál is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (7. 900. -) előnyösebb áron megvásárolhatod, postaköltséget spórolva.
A kollekció további darabjait a képen látható kollázson tekintheted meg : )
Opalit:
Tulajdonságai:
Szín: sárga, barna, vöröses Átlátszóság: áttetsző, átlászatlan Porszín: fehértől a sárgásig Mohs-keménység: 5, 5-6 Sűrűség: 2, 6-2, 9 Képlet: SiO2*nH2O Ásványtanilag: opáltartalmú kőzet ásványi osztály: opál Kristályszerkezet: amorf Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Mexikó, Ausztrália Elem: föld
Segíti a szervezet öngyógyító folyamatait, javítja az oxigénfelvételt. Gyógyítja: fulladás, köhögés, oxigénhiányos keringési zavar, alvászavar.
Az opalit a kettes csakrába és a szívcsakrába kapcsolódik, de hatással van a solárra is. Kitágítja a horizontot. Ráláthatunk a környezetünkre. Mivel a környezet tükör nekünk környezetünk szemlélésével felmérhetjük tudatosságunkat, önszeretetünket. A környezet szemlélésével felmérhetjük milyen kapcsolatban vagyunk önmagunkkal. Ha nem tetszik, amit látunk, és változtatni akarunk, feltárja nekünk a hogyant. Megértések sorozatával kitágul előttünk: hogyha megváltoztatjuk kapcsolataink minőségét, közelebb kerülünk önmagunkhoz szeretetbe és elfogadásban. Kíváncsivá tesz, mert ha elbeszélgetek a körülöttem élő emberekkel feltárulhat előttem, milyen üzenetet hoznak önmagamról embertársaim, hiszen a hasonló vonzza a hasonlót, és így megtudhatom, hogy az az ember akivel együtt vagyok, ha csak egy beszélgetésre is mit árul el rólam, nekem. A gesztusaival, a beszédével, de az életével is. Segít a kő mindezt megérteni. Ha már értem könnyedén tudok változtatni rajta, ha nem tetszik.
-Rózsakvarc:
Tulajdonságai :
Színe : halvány rózsaszín, átlátszó, áttetsző Porszín: fehér
Mohs-keménység: 7 Sűrűség: 2, 65 Képlet: SiO2
Ásványtanilag: rózsaszín kvarc Ásványtani osztály: szilícium-doixid
Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni
Előfordulás: Finnország, Oroszország, USA, Brazília, Madagaszkár, Namíbia, India, Dél-Afrika
Nyugati csillagjegy: Bika, Rák, Mérleg
Kínai csillagjegy: Kígyó, Bárány, Kutya
Elem : levegő (némi föld)
Csakra : szívcsakra
Gyógyhatásai :
A rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata.
Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük a minket körülvevő térben is.
Felhasználásának rövid összefoglalása :
a lelki terhek megszüntetése, a vízerek leárnyékolása, mágneses mezők abszorbeálása, használhatjuk kelések ellen, megszünteti az agressziót erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében.
Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, erősíti az ereket, segít asztma esetében, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot.
Mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén, termékenység fokozására, érzelmi ridegség ellen, negatív rezgések és energiák ellen.
Erősíti az idegeket, fokozza a romantikát, alvási zavarok, álmatlanság esetében és segíti az alkotó gondolatokat. Elbizakodottság ellen is hatásos.
-Ezüst:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
 
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogass el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézd meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2012-11-27 00:10
. Hey Baby karkötő, Srí-Lankai holdkő és rózsakvarc - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése