2012. november 14., szerda

Új Elektromos seprű G6 Swivel sweeper - Jelenlegi ára: 1 Ft

Swivel Sweeper G6 elektromos seprű!!!
ÚJ VÁLTOZAT, AKCIÓS ÁRON!!!!!
Swivel Sweeper G6 * 4000-es fordulat * 360 fokban forgatható fej * kíméli a hátat és a gerincet * mágneses zárral, helytakarékos kivitelben * csúszásmentes nyélvég
Mindennapi gond a padlóra esett morzsa, az állateledel, a kiszóródott macskaalom. Mire észbe kapnánk, már szét is hordtuk a piszkot a lakásban... Mit lehet ilyenkor tenni?
Próbálja ki az új Swivel Sweeper G6-t, kategóriájában az egyik legmozgékonyabb, legpraktikusabb és leghatékonyabb elektromos seprűt! Az új Swivel Sweeper G6-vel, különleges kialakítása révén még hatékonyabban takaríthat, öt fantasztikus újítása révén: * Hátkímélő könyökrendszer: hajolgatás nélkül takaríthat a bútorok alatt is. * 360 fokban forgatható takarítófej:  a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatja a piszkot. * Csúszásmentes nyélvég: más nyelekkel ellentétben megakadályozhatja, hogy a falnak támasztott eszköz eldőljön és megkarcolja a falat. * Érintésmentes portartálya könnyedén üríthető. * Mágneses tárolási retesz: akár egy seprűnél is kevesebb helyet foglaljon el. Felakaszthatjuk valahova, tárolhatjuk a szekrényben, bárhol. Öt nyomós ok, amitől a kiváló még jobb lett. A hagyományos porszívókkal és szőnyegtisztítókkal ellentétben a Swivel Sweeper G6 könnyedén mozgatható és bárhonnan fölszedheti a piszkot. A Swivel Sweeper G6 keféi elképesztően gyorsan, 4000-es fordulatszámmal pörögnek; és a legkülönfélébb szennyeződéseket is ügyesen felszedik a padlóról. Négy-kefés technológiájának köszönhetően a Swivel Sweeper G6 az egyik legfürgébb elektromos seprű a piacon! Hatékonyan tisztíthat előre-hátra és oldalirányú mozgásban is, pörög és forog, mindent útjába eső dolgot bekebelez. A Swivel Sweeper G6 szuperkönnyű, csupán 1kg. Bepattintható és újratölthető akkumulátora 45 perc folyamatos működést biztosít,  így nem kell kábelekkel bajlódnia. Takarítson hatékonyan és lendületesen!

Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-21 08:31
. Új Elektromos seprű G6 Swivel sweeper - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése