2012. november 2., péntek

VALÓDI TERMÉSZETES HEGYIKRISTÁLY KARLÁNC, 2db - Jelenlegi ára: 1 Ft


HAMISÍTATLANUL VALÓDI, TERMÉSZETES, RENDKÍVÜL TISZTA HEGYIKRISTÁLY GÖMBSZEMES KARLÁNC, 2DB EGYBEN!!!
(BRAZÍLIA)
2db dekoratív karlánc természetes, rendkívül tiszta hegyikristály gömbszemekből, rugalmas damilra fűzve. Az aukció mindkét karláncra vonatkozik!
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát  ábrázolják.
Súlya: 94, 5ct/18, 9g
Átmérője: 5, 5cm, rugalmas damilra fűzve
A szemek mérete: 6mm
A szemek színe: színtelen
Átlátszósága: teljesen átlátszó
Származási helye: Brazília
HEGYIKRISTÁLY
„ Egy kő a tiszta értelemért”
A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma. Minden ember lelkitársa. A hegyikristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak. A hegyikristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van.
Lelki hatásai
Támogatja a személyiségfejlesztést. A hegyikristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. A hegyikristály felszabadít bennünket a stressz alól.
Több figyelmességet és érzékenységet eredményez a partnerkapcsolatban. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. A hegyikristály a tiszta értelem köve. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van. Segít a hideg részeken, illetve a túláradó energiát is szabályozni lehet vele. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.
Fizikai hatásai
Sok szervre van hatással és mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor- és bélproblémáknál, segít az érzéstelen vagy süket testrészeket újra aktivizálni, hatékony láz esetén is. Negatív energia, elektroszmog, vízér, blokádok, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen.
A hegyikristály segít a rosszullét ellen, ami gyerekeknél gyakran fellép autózáskor. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál a hegyi kristály új energiát ad. Hatásos a vérünkre is.
Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító.
A hegyi kristály megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, mely az egészségünket tartósan rosszabbítja. Így javíthatunk a hegyikristály rendszeres használatával szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. A hegyikristály vitalizál, ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, csontokra is.
Egyéb jellemzők
A hegyikristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet szimbóluma. Minden ember lelkitársa. A hegyikristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak.
Az ékszer mellett látható dekoráció nem képezi az aukció tárgyát!
NÉZZE MEG 1 FORINTOS AUKCIÓINKAT IS, ÉRDEMES!
Gyűjtögetésre természetesen van lehetőség!
SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, SZOBRAINKAT, MANDALÁINKAT ÉS EGYÉB TERMÉKEINKET FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
Postaköltség: 365, -Ft LNK ajánlva.
Több termék vásárlása esetén a postaköltség 20. 000, -FT felett ingyenes, mi fizetjük!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-19 21:45
. VALÓDI TERMÉSZETES HEGYIKRISTÁLY KARLÁNC, 2db - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése