2012. november 22., csütörtök

Fülbelövés Csecsemőkortól!Antiallergén, orvosi!Kif - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Blomdahl Professzionális fülbelövés csecsemőkortól, újszülött kortól!
Országos hálózat, tapasztalt szakemberekkel!
Ez az aukció Budapestre vonatkozik, INGYENES kiszállással! Az ár tartalmazza a Blomdahl belőhető fülbevalókat is. Több, mint 40 féle fülbevaló közül választhat az aukció nyertese. Különböző formájú és méretű (3, 4 vagy 5 mm-es) mindegyik SWAROVSKI kristályos!
A Blomdahl orvosi fülbelövés előnyei:
A babák fülbelövésére sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.
Fülbevalóink orvosi (medical) plastic és/vagy golden/natural titanium anyagból készültek, antiallergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik!
A fülbevalók egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk az ékszerekhez, így módszerünk 100% sterilitást biztosít!
A fülbevalók hátulja pillangós-patentos végű, melynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét alváskor, lezárja a végét, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.
A fülbevalók mindegyike SWAROVSKI kristállyal/gyöngyökkel díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.
A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!
Már újszülött kortól elvégezhető! Speciális méretű kis pisztolyunk is van, mely segítségével- tapasztalatunk szerint- nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyen hozzá tudunk férni!
Ha azt akarod, hogy a babád füle ne gyulladjon be***, fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél a gyermekednek, el szeretnétek kerülni a fémallergia kialakulását**, válassz minket!
*Az érzékenység egyénenként eltérő lehet.
**A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat. A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.
***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen.
Sok településen házhoz megyünk, hogy a babák, kisgyerekek komfortérzete maximális legyen!  
Miért jók a Blomdahl Medical (ORVOSI) fülbevalók?
A fülbevalók mindegyike minőségi alapanyagokból készült,  orvosi TITÁNBÓL illetve orvosi plasticból. Ezeket az anyagokat, a szervezet allergiás reakció nélkül képes befogadni. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen. A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek!
Ékszereink vastagsága, alakja, hossza svéd orvosok segítségével lett kifejlesztve, tesztelve a biztonságos és szakszerű fülbelövés érdekében!
Orvosi minőség, megfizethető áron!
A Blomdahl medical plastic fülbevalók súlya csak 0, 1 g,   a Blomdahl titanium fülbevalóké 0, 24 g. A "nagy" súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak. A súly tehát nagyon fontos, főleg a gyermekeknél.
Ha bármilyen kérdésed van szívesen válaszolok!
Az aukció tárgya egy fülbelövés a fülbevalókkal együtt!



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-03 22:59
. Fülbelövés Csecsemőkortól!Antiallergén, orvosi!Kif - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése