2012. november 17., szombat

Mini City Interaktív gyerekvárosba családi jegyek - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Családi belépőjegyek: 2 felnőtt 2 gyeremek 
A feje tetejére állított világban lehetnek árusok, kezelhetik a kasszát, dolgozhatnak fogorvosi rendelőben, autószer-vizben, és festőműhelyben, mondhatják a híreket, vagy akár egy sztárszínpadon is szerepelhetnek.  A kiállításon az aktív szülők boldogan vállalják a szerepcserét és részt vesznek a játékban, igazi szórakozás ez az egész családnak, ahonnan mindenki maradandó élményekkel térhet haza.
MI IS A MINICITY?
Egy olyan interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik egy teljes mértékben az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire tiltva vannak.
A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot, így lehet belőlük árus, pénztáros, orvos, autószerelő vagy hírmondó néhány órára, illetve akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.
A kiállítás célja:
Célunk olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 3-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát. A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a MiniCityben.
Hiszen melyik kislány ne szeretne valóban fodrászkodni?
Melyik kisfiút ne vonzana a lehetőség, hogy egy igazi autót szerelhet?
Kiállításunk igazi családi program, ahol az aktív szülők - vállalva a szerepcserét - részt vehetnek a játékban, vagy mini városunk utcáin a szemlélődő pozíciót is választhatják. Az egyes kiállítóterekben animátorok segítik eligazodni a gyermekeket, és egyben felügyelik a játékos munkát.
Amennyiben a kísérők pihenésre vágynak a program közben, erre a büfével rendelkező pihenőben nyílik lehetőségük.
A legkisebbek (1-3 év) a részükre kialakított baba szobában szülői felügyelettel tölthetik az időt, míg nagyobb testvéreik felfedezik maguknak a világ felnőtt oldalát.



Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-12-06 15:42
. Mini City Interaktív gyerekvárosba családi jegyek - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése