2012. december 22., szombat

Újjáépító,ránccsökkentő éjszakai krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

SKIN Re-Construktor 65+ éjszakai krém
SKR éjszakai ránccsökkentő újjáépítő  krém 65
A gazdag, rendkívül koncentrált formula, mely egyesíti az aktív összetevőket a fejlett modern biotechnológiával, hogy  rövid idő alatt, kiváló eredményt lehessen elérni a nagyon érett bőr fiatalosabb egészségesebb megjelenésének érdekében.
Mélyreható eleme az új generációs Fia tripeptid-Coll ® serkenti és regenerálja, újjáépíti a a sérült kollagént, így minden típusú ráncot hatékonyan csökkent.
Csökkenti a ráncok mennyiségét, hosszát, szélességét és mélységét. Hyaluronsav és retinol tartalma optimális hidratálást, tökéletesen simítja és regenerálja a bőrt, javítja annak feszességét, rugalmasságát csökkenti a finom vonalakat és ráncokat.
Értékes ásványi anyagainak egyedülálló kombinációja - kalcium, réz és szilícium, glikoprotein serkenti a sejtek megújulását és javítja a bőr sűrűségét, megakadályozta, hogy megereszkedését .
Ceramidok, makadámia olaj-és Omega Plus - gazdag omega-3 és omega-6 - gátolja az öregedés folyamatát, a megelőzi a kiszáradást és hidratálja a már száraz bőrt.
SephiWhite ® és E, C vitaminok erősítik a sejtes természetes védelmi rendszerét, kompenzálva, javítva a bőr tónusát , segít sötét foltok és elszíneződések megszüntetésében. Láthatóan megfiatalítja a bőrt.
A krém gazdag az innovatív receptúrájában van még az inulin, a prebiotikus növény, ami növeli az összetevők hatékonyságát , jótékony hatása segít helyreállítani a nagyon érett bőr állapotát
Használata :
Gyengéden, nyújtás nélkül finoman masszírozza az arc, nyak és dekoltázs bőrébe a gyorsan felszívódó krémet.
50 ml Éjszakai krém



Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2012-12-22 21:51
. Újjáépító,ránccsökkentő éjszakai krém 65+ - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése